[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Teadoran palvelut ovat apunasi kun tarvitset ompelijaa, pukeutumisneuvojaa, Beauty Colors-värikonsulttia tai AVON-kauneuskonsulttia!

 

 

Teadoran kotiompelimossa korjautat ja muokkaat vaatteesi uuteen käyttöön!

Ompelija loihtii vaatteet uusien veroisiksi paikkaamalla, pienentämällä,suurentamalla, uudelleen muotoilulla ym.

Sisustusompelun palvelut sisältävät esim. verhojen lyhennykset, sohvien tikkikorjaukset, tuolin-, rahin-, ja tyynynpäälliset.

Ompelimon asiakkaina viihtyvät kaikki vauvasta vaariin ja mikäli et pääse ompelijan luokse, niin ei hätää, sillä ompelija tekee koti-ja yrityskäyntejä!

______________________________________________________________________

 

Pukeutumisneuvonnassa saat apua oman tyylisi kartoitukseen erilaisilla analyyseillä ja stailauksilla.

Juhlastailauksen, tyylianalyysien ja erityisesti Beauty Colors- värianalyysin avulla tuodaan parhaat puolesi esiin ja päästetään sisäinen kauneutesi loistamaan! BC-värianalyysi kertoo juuri sinulle sopivat värit, ei enää virheellisiä vaateostoksia, jotka saavat näyttämään sinut harmaalta hiirulaiselta!

 

 __________________________________________________________

 

Teadorasta hankit ihanat ja edulliset AVON-kosmetiikkatuotteet vaikka suoraan kauneuskonsultilta!

Teadoran kautta voit tilata Avonin tuotteita vaikka suoraan kauneuskonsultilta tai Avon Online –verkkokaupasta https://my.avon.fi/kauppa/teadora.

 

Tilaa Avonin e-kuvaston linkki kauneuskonsultasi, niin pysyt ajantasalla kampanjoiden edullisista tarjouksista ja uutuustuotteista. Avonilta löydät tuotteet koko perheelle!

 

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen emme ole mekään. Palauta ostamasi viallinen tai sopimaton tuote kolmen kuukauden sisällä kauneuskonsulttisi välityksellä, jotta voisimme palauttaa rahasi tai vaihtaa tilalle uuden tuotteen.

 

Avonin tuotteiden säilyvyysaika

Kaikissa Avonin tuotteissa on valmistuspäivämäärä. Tuotteet säilyvät yleisten vaatimusten mukaan suljettuna 3 vuotta valmistuspäivämäärästä ja avattuna 1 vuoden ellei tuoteselosteessa toisin mainita.

Pakkauksissa oleva avatun purkin kuva, johon on merkitty numeron ja M-kirjaimen yhdistelmä kertoo, kuinka kauan tuote avaamisen jälkeen oikein säilytettynä säilyy sellaisena, että siitä ei ole haittaa terveydelle. Tuote on avattu, kun sitä käytetään ensimmäistä kertaa. Merkintänä käytetään kuvaa avatusta purkista, jonka yhteydessä ilmoitetaan säilyvyysaika kuukausina.